perjantai 11. marraskuuta 2016

TIME IN SYDNEY

Heyy!

Ollaan oltu nyt jo yli 3 viikkoa täällä Ausseissa ja se aika on kyllä mennyt hirmu nopeesti! Ollaan sen aikana keretty tehä vaikka mitä!

SYDNEY
Ekan puolentoista viikon aikana käytiin kaikki ''tärkeimmät'' Sydneyn nähtävyydet, kuten Opera House, Sydney Bridge, Blue Mountains, Manly, Bondi, Darling Harbour jne.. Lisäksi oltiin 5 päivää kestävällä surffileirillä 2h ajomatkan päässä Sydneyssä! Siellä oli niin kivaa että ei oltais haluttu millään lähtee sieltä! Leirillä meidän päivät oli yksinkertaisesti seuraavia: Herättiin aamulla aikaisin aamupalalle, jonka jälkeen surffaamaan, lounas, surffaamaan, päivällinen, chillausta ja nukkumaan.

BYRON BAY
Surffileirin jälkeen tehtiin extempore päätös ja lähdettiinkin itärannikkoa pitkin pohjoseen päin Melbournen sijasta. Suunnattiin yöbussilla 12h Byron Bayhin, joka on melko pieni, mutta tosi eloisa ja rento hippi kaupunki. Byron Bayn pienuuden takia sieltä oli vaikea tottakai löytää mitään töitä tai asuntoa. Päätettiin kuitenkin nauttia 3 päivää siellä, jonka jälkeen jatkettiin matkaa ylöspäin rannikkoa pitkin Gold Coastiin. 

GOLD COAST
Saavuttiin Byronista Gold Coastiin keskiviikkona, ja alettiin heti etsii aktiivisesti töitä ja kämppää. Lähettiin Annan kanssa kävelee CV:t käsissä ympäri Surfers Paradisea ja Mermaid beachia. Lopputuloksena saatiin jätettyy n. 30 CV:tä eri ravintoloihin, kahviloihin ja muutamaan hotelliin. Voi ainakin sanoo et ollaan yritetty! :D Noh, yritys kannatti koska ollaan molemmat jo oltu muutamassa työ harjottelu/kokeilussa ravintoloissa ja lisää pyyntöjä on tullut! 
Lisäksi aivan mahtava juttu on se, että löydettiin todella ihana huone Carrara nimisestä paikasta (6km Surfersista). Meidän huone on isossa modernissa talossa, jossa asuu aivan ihana perhe! Huone muistuttaa tosi paljon hienoa hotellihuonetta, koska meillä on oma kylppäri, TV, vaatekkaappi, iso sänky ja paljon tilaa! Vanhemmat ja lapset otti meidät tosi lämpimästi vastaan!

(Myöhemmin kuvia erikseen vielä Blue Mountainsseilta ja Byron Baysta)

tässä video ja muutama kuva meidän ajasta Sydneyssä!








SYDNEY :
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti