torstai 20. lokakuuta 2016

HELSINKI - SYDNEY

Hello!


Olen 19-vuotias tyttö Jyväskylästä, ja tällähetkellä elelen välivuotta Australiassa!  Koska tykkään paljon valokuvaamisesta varsinkin matkustaessa , ajattelin tehdä blogin pääsääntöisesti kuvia ja videoita varten. En hirveästi kirjoittele tekstejä tänne, mutta välillä voi kertoa kuulumisia täältä maapallon toiselta puolelta!
  Eli lyhyesti,  päätettiin  mun kaverin Annan kanssa lähteä puoleksi vuodeksi Austraaliaan Working holiday-viisumeilla Goxplore nimisen järjestön kautta. Tarkoitus on etsiä töitä ja lomailla muu aika. Lähdettiin Helsingistä lokakuun 12. päivä, eli nyt ollaan jo oltu kohta 1 viikko  Sydneyssä.. Täällä hoidetaan työ- ja asumisasiat kuntoon, jonka jälkeen toivonmukaan muutetaan töiden perässä vuokrakämppään. Suunnitelmana tällähetkellä on muuttaa 29.10 Melbourneen. Ennen sitä meillä on 5 päivää kestävä surffileiri parin tunnin ajomatkan päässä Sydneystä! Tulee varmasti hauska viikko!

Mutta tässä video meidän 30h kestävästä matkasta Helsingistä Sydneyyn. Videolla myös alussa etupenkillä meidän ystävät jotka saatti meidät lentokentälle :)

-Katjaana






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti